FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Whisky Flavour?

Het is super eenvoudig. Allereerst, om uw favoriete Whisky Proefdoos te selecteren, beslist u welke leeftijden u uw miniaturen wenst, en u selecteert de overeenkomstige proefdoos. Elke doos bevat minstens 4 miniaturen. Nadat u de aankoop heeft gedaan en uw gegevens heeft ingevuld ontvangt u uw bestelling en kunt u de verschillende whisky’s proeven. Wij herhalen nooit dezelfde miniatuurflesjes.

Wat is het verschil tussen de proefdozen?

Je kan de proefdoos kiezen naargelang de leeftijdskloof van de whisky die je wenst te ontvangen en te proeven. We hebben drie verschillende proefdozen gecreëerd – je kan een doos kiezen met whisky’s tot 18 jaar, tot 21 jaar en tot 30 jaar.

Hoeveel miniaturen zal ik ontvangen?

In elke proefdoos vindt u minstens 4 originele miniatuurflesjes, maar soms ook meer, afhankelijk van de waarde van de miniatuurflesjes. Het kan ook gebeuren dat we u gewoon eens willen verrassen.

Kan ik een proefdoos als geschenk aanbieden?

Absoluut! Een abonnement van Whisky Flavour zal zeker gewaardeerd worden door uw dierbaren, vrienden of collega’s. Wij vinden het een geweldig cadeau voor Whisky liefhebbers en de verpakking is geweldig. Contacteer Ons eerst even zodat we de proefdoos als cadeau kunnen bezorgen.

Welke verzendmethoden zijn beschikbaar en hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Wij verzenden wereldwijd en de verzendkosten bedragen €30,00 (per maand).
Wij verwerken uw pakket altijd met aangetekende post zodat u uw bestelling kunt volgen.
Wij zijn niet verantwoordelijk als uw land een strikt beleid heeft betreffende voedsel en alcoholische dranken transacties.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Aangezien alle bestellingen aangetekend worden verzonden, ontvang je een e-mail met de nodige informatie om je bestelling te volgen.

Als u nog vragen hebt, de e-mail niet ontvangen hebt of niet weet hoe u verder moet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wanneer ontvang ik mijn whisky proefdoos?

U hebt tot de 24e van elke maand om uw bestelling te plaatsen en alle bestellingen worden tot de 7e verzonden. Afhankelijk van het land waar u zich bevindt, kan het 5 tot 10 werkdagen duren tot u uw proefdoos ontvangt.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvang?

Als u uw bestelling niet ontvangt, is er iets misgegaan. Contacteer ons en wij zullen controleren wat er is gebeurd.

Ik kan mijn vraag niet vinden.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen wanneer u maar wilt. Gebruik ons contactformulier, en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.